fritzoe-eiendom

"Mulighetene er mange, men valget er ditt."

VELKOMMEN TIL VÅRT VISNINGSSENTER

Vi ønsker velkommen til visning i vårt visningssenter på Sanden. Her får du se hvilken standard og alle tilvalgene som ligger for leilighetene på Sanden Brygge.

OM PLANLØSNINGENE

Leilighetene i Lanternen Private Borettslag er tegnet med tanke på tilknytningen til havet. Det er lagt vekt på luftige og smarte planløsninger som gir fleksibilitet til å møblere med utsikten i tankene.

Alle leilighetene har gode planløsninger med en fin balanse mellom private og åpne soner. Material- og fargevalg er holdt i delikate valører og har meget høy kvalitet. Prosjektets standard er i utgangspunktet høy og i tillegg gir den rom for mange valgmuligheter. En rikholdig tilvalgsmeny gir deg i tillegg gode muligheter til å velge materialer og utforming som passer dine møbler og smak.

Tilvalg og valgfrihet på standardløsningene er avhengig av byggearbeidenes fremdrift. Frister vil oppgis i tilvalgsportalen.

VÅRE STILPAKKER

Ivory: Den ene stilen er en klassisk nordisk stil som vi har valgt å kalle Ivory. Dette konseptet er lyst og luftig, med et tidløst design og nøytrale, sobre farger. Lyse og varme grå-beige toner med kontraster på kjøkken og benkeplater. På baderom leveres en harmonisk palett med grå fliser både på gulv og på vegg.

Natur: Ønsker man en mer naturlig stil kan man velge stilen som vi kaller Natur. Her får du en leilighet som oser av lun glød med duse, nøytrale farger og kvalitetsmaterialer. Kjøkkenfronter leveres med eikestruktur som skaper en sofistikert stil. På baderom leveres lyse fliser både på gulv og på vegg. Baderomsmøbel leveres med tilsvarende delikate stil.