fritzoe-eiendom

Hybler til leie i Hammerdalen

Fritzøe Møller er den eldste industrivirksomheten i Hammerdalen, med røtter tilbake til 1300-tallet. Det var mølledrift i bygningene helt frem til 2002.

Mølla bestod opprinnelig av tre forskjellige bygg, men fremstår i dag som én stor bygning. Den eldste delen er Mølla midtre, som i dag huser 40 1-roms studentboliger fordelt på 4 etasjer. Studentboligene eies og driftes av Fritzøe Eiendom.

Mølla ligger sentralt i Larvik med gangavtand til både sentrum, badestrender, tog, buss, handel, servering, kino og flere andre kulturtilbud. 

Leilighetene varierer i størrelse fra 17 til 27 m2, og alle er møblert med eget bad og kjøkkenkrok. I tillegg har bygningen heis, eget vaskeri med vaskemaskin og tørketrommel, samt innvendige og utvendige boder. Alle hyblene inneholder seng, overmadrass, nattbord, skuff under seng, skrivepult, kontorstol, barkrakk, nedfellbart bord, kjøleskap, komfyr, søppelbøtter i kjøkkenskap, klesskap m/stang og kurver, søppelbøtte på badet og rullgardin i vinduene.

Strøm, vask av fellesarealer, bruk av vaskemaskin og tørketrommel, samt internett med punkt i veggen inkludert i husleien.
Muligheter for leie av p-plass på området.
Pris fra 6 700 – 7 000 kr. pr. måned. To måneder husleie i depositum.

Leilighetene ble etablert da bygningen ble totalrenovert i 2011.

Ta kontakt for mer informasjon og visning.
Servicesenter tlf: 33 12 11 10 / 92 02 43 92