SELSKAPET
Fritzøe Eiendom er en sentral aktør i eiendomsmarkedet i Larvik kommune. Vi utvikler og skaper nye arenaer for trivsel og samhold, alltid med tradisjon og nyskapning hånd i hånd. Vi tar ansvar for en sunn byutvikling i vårt distrikt.
HISTORIEN
Fritzøe Eiendom er et heleid datterselskap av Treschow-Fritzøe AS, og er en sentral aktør i eiendomsmarkedet i Larvik.
Etter omfattende reguleringsprosesser har Fritzøe Eiendom langt på vei lykkes med å utvikle de gamle industribygningene i Hammerdalen til attraktive arenaer for vekst og trivsel innen en lang rekke ulike virksomheter.
NYHETER
Eiendomsutviklingsdagene på Farris Bad
Byggingen av Larviks råest kontorbygg er i gang!
Vi bygger i Sverige
Da har vi tatt første spadetak for vår grønne logistikksatsing i Nässjö. For vårt søsterselskap CEOS Fritzøe AB, skal vi bygge nytt logistikksenter. Bygget er et kombinasjonsbygg på 22 700 kvm med kontor, lager og produksjonsareal. Bygget skal sertifiseres som Breeam Excellent og vil stå ferdig i april 2024.Er du vår nye kollega?
Som CFO / Business controller i Fritzøe Eiendom blir du et viktig medlem av vårt fullskala eiendomsteam. Fra ditt hyggelige kontor i Larvik, vil du være med på å videreutvikle selskapets gode modeller for prosjektoppfølging, rapportering, samt løpende kontroll- og støttefunksjon. Du vil også være en sentral sparringspartner for CEO og en del av selskapets ledergruppe som også deltar i styremøter. Her forventes det at du bidrar med strategiske vurderinger og utarbeidelse av analyser, rapporter og beslutningsgrunnlag.Hammerdalsprisen 2022
Siden 2015 har vi i Fritzøe Eiendom delt ut Hammerdalsprisen. Prisen har gått til den bedriften som det aktuelle året har gjort seg bemerket på unikt vis. Etter 2 år med pause har vi igjen delt ut årets Hammerdalspris.Mølla får årets byggeskikkspris!
Transformasjon av industriområder har i de siste 30 årene Norge vært en viktig del av byenes utviklingspotensial i Norge. Larvik har en lang og rik industritradisjon, og store sentrumsnære arealer som er omfattet av byutvikling. Prosjektet i Hammerdalen er derfor både et aktuelt og relevant eksempel på hvordan man heller kan redesigne og gjenbruke framfor å rive og bygge nytt.
1