fritzoe-eiendom

DRIFTSTJENESTER

I Fritzøe Eiendom drifter vi våre egne bygg. Vårt servicemannskap kjenner byggene og utearealene ut og inn, og alle detaljer blir ivaretatt på beste måte. Vi kjenner våre leietakere og sørger til enhver tid for å tilfredsstille individuelle behov.

Fritzøe Eiendom har en bygningsmasse bestående av mange historiske bygg som er restaurert til dagens moderne standard. Vi er opptatt av å holde byggene i god stand med moderne teknisk standard i forhold til miljø, energi og teknisk drift. Vårt servicemannskap har nødvendig innsikt og kjennskap til å drifte bygningene på en tilfredsstillende måte.

Via vårt driftssystem kan våre leietakere melde inn feil eller mangler rett på nett eller de kan ringe vårt servicesenter på tlf. 33 12 11 10. En av våre vaktmestere vil komme for å bistå innen kort tid.

Vår driftsavdeling strekker seg langt for at du som leietaker skal ha en problemfri kontorhverdag. Vi sørger for at arealene er rene og ryddige til enhver tid, og brøyter og koster ved behov. Profesjonell høy standard er en selvfølge i Fritzøe Eiendom.

Vi er opptatt av å utvikle og drifte våre eiendommer på en ordentlig måte. Med respekt for historien og fokus på fremtiden bygger vi kvalitetskonsepter som varer.